Avís legal

/Avís legal
Avís legal2019-02-22T13:02:47+00:00

El lloc web i el domini lesvies.cat corresponen a Bru Pellissa i Vaqué, amb NIF 40323119W, domiciliat a Paratge Masos El Pujol, s/n 17745 de LLadó, tel. 639172204 i correu electrònic brupellissa@lesvies.cat.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, existeixen drets de propietat intel·lectual que corresponen a Bru Pellissa i Vaqué, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. Bru Pellissa i Vaqué presenta aquests continguts amb finalitats d’informació dels seus serveis i en base a la llicència Creative Commons Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya]. De forma general i excepte que s’indiqui expressament el contrari, sou lliure de copiar, distribuir i comunicar públicament aquests continguts d’acord amb les condicions que s’estableixen a la llicència i que podeu consultar en aquest enllaç.

PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals obtingudes per mitjà del formulari de contacte d’aquesta pàgina s’utilitzaran únicament per respondre les sol·licituds d’informació o per difondre els vostres comentaris. Únicament es guardaran en un fitxer en el cas que s’establís una relació comercial o de serveis entre Bru Pellissa i Vaqué i la persona interessada, i sempre amb el seu coneixement previ.

Les dades recollides per aquest mitjà no es cedeixen a altres empreses o persones ni es destinen a altres finalitats que les expressades.

Aquest lloc web no utilitza cookies que permetin identificar els usuaris.