parallax background

Totes les persones mantenim una interacció continua amb els nostres diferents sistemes de pertinença (família, parella, amics, companys, treball, escola, etc..), en els quals influïm i que alhora influeixen en nosaltres. Igualment tots estem implicats en contextos socials, econòmics, polítics, i culturals que també ens influencien. El pensament sistèmic és una aproximació per comprendre la connexió entre la nostra manera d'actuar i l'entorn en la qual es desenvolupa. És per això que resulta impossible entendre les dificultats per les quals travessa una persona al llarg de la seva vida sense tenir en compte el context en la qual viu i les relacions que estableix amb ella.

El model sistèmic, doncs, és perfectament compatible amb els valors de l’acció social, com el respecte i la dignitat de les persones que atenen, i proposa actituds per desplegar-los, com ara l’acceptació i l’autodeterminació. Aporta, també, reflexions entorn del rol del professional i les relacions amb les persones ateses com propostes metodològiques que parteixen d’un marc teòric definit i científicament validat. Incorporar el model sistèmic en la pràctica professional permet millorar l’autoestima professional i, des d’una base segura i ferma, la reivindicació de l’acció social com element de transformació i de lluita per a la justícia social.

Encantats d'escoltar-te

Contacte


    Nota: En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Clients” propietat de Les Vies, amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a icentrelesvies@gmail.com

    Uso de cookies

    Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingui la millor experiència d'usuari.Más info

    aceptar