parallax background

El Centre d’Estudis Sistèmics està vinculat a la Federació Espanyola d’ Associacions de Terapeutes Familiars (FEATF) i a l’Escola de Teràpia Familiar de l’ ISBA (Institut Sistèmic de Barcelona).

La FORMACIÓ TOTAL consta de:
• FORMACIÓ BÀSICA 1er i 2on Curs
• EXPERT EN INTERVENCIONS SISTÈMIQUES (EIS): 3er Curs

Preu: 2500 € cada curs acadèmic

Horari: dimarts tarda de 16 a 20 h.Formacions

FORMACIÓ BÀSICA

Va adreçat a professionals diplomats o llicenciats universitaris que vulguin familiaritzar-se amb el model sistèmic i en les seves aplicacions, preferentment el treball amb famílies.
Dóna accés al Títol d’ Expert en Intervencions Sistèmiques.

Consta de dos cursos que es realitzaran de la següent manera:
D’octubre a juny, els dimarts de 16.00h. a 20h.
 En aquest espai s’articula la formació teòrica, vivencial i pràctica.
Seminaris extraordinaris: s’impartiran a Girona. Es programaran 3 seminaris extraordinaris, de 9.30h a 13.30h i de 15.00h a 19.00h; amb professionals experts en el camp de la Teràpia Familiar. El contingut i les dates dels seminaris es concretaran en començar l’activitat.

EXPERT EN INTERVENCIONS SISTÈMIQUES

Va adreçat a professionals que han realitzat la Formació Bàsica o bé a les persones que acreditin experiència professional i formació sistèmica prèvia amb un mínim de 600 hores. S’obté un títol d’ Expert en intervencions sistèmiques (EIS).

CES s’inicia l’any 1993 promogut per Imma Masip, Psiquiatra i Terapeuta familiar i Elisenda Castanys , Psicòloga i Terapeuta familiar, desprès d’un llarga trajectòria impartint cursos de formació continuada en el coneixement i aplicació del model sistèmic en diferents col·lectius de professionals del camp, sanitari , escolar , social i educatiu en el territori gironí.

La relació amb l’escola de Sant Pau i molt especialment amb el Dr. Juan Luis Linares i els seus col·laboradors, ha estat sempre un referent pel centre i la proximitat geogràfica i interpersonal ha propiciat un intercanvi enriquidor per professionals i alumnes.

Històricament el Centres estudis sistèmics s’ha nutrit de la col·laboració i experiència d’altres professionals del camp de la teràpia familiar en diferents àmbits com  Paz Flores,  Joana Alegret, Cristina Ruiz, Irene Casals, Pep Freixa, Anna Viñas, Esther Fabregó, Stephan Schneider que puntualment han participat en la formació.

En els inicis de la seva creació manté una relació pedagògica i funcional amb l’ Escola de Teràpia familiar de l’ Hospital de Sant Pau de Barcelona fins l’ any 2003 en el que s’ adscriu al programa de Post grau de la Universitat de Girona i administrativament comença a funcionar com a centre independent .

L’ Equip docent, format per les seves fundadores i per Susana Vega com a col·laboradora permanent i  promotora de l’espai vivencial, s’amplia l’any 2010 amb dos formadores més, Laia Gasull i Anna Tubert.

El Centre d’Estudis Sistèmics també posa ènfasi mantenir la relació amb els ex-alumnes a través de seminaris i col·laboracions en projectes externs. En aquest sentit,  l’octubre 2009 neix l’Associació gironina CERCLES de Teràpia Familiar fundada per ex alumnes de l’escola amb l’objectiu de promocionar i compartir els coneixements en l’àmbit de la Teràpia familiar sistèmica relacional.

Actualment el CES Girona amplia la seva oferta tant en el camp docent com clínic en l’Escola Teràpia Familar, en l’Espai Terapèutic: individual, parella i familiar i en la formació i supervisió externa d’equips professionals.
Encantats d'escoltar-te

Contacte


    Nota: En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Clients” propietat de Les Vies, amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a info@lesvies.cat.

    Uso de cookies

    Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingui la millor experiència d'usuari.Más info

    aceptar