parallax background

La integració d’una perspectiva sistèmica i narrativa ens aporta un model que transforma la pràctica professionals aporta una complexitat i riquesa a l’atenció a les persones. El model relacional i narratiu també pot aplicar-se en aspectes o camps concrets de la praxi professional que requereixen igualment de reflexions i de vivències, orientació que pot aportar una mirada diferent. En poden ser exemples:la pràctica narrativa en educació social, l’adopció i l’acolliment, la protecció a la infància en serveis residencials, acompanyament en la infertil·litat, etc.Què fem?

Càpsules Formatives-Pràctiques Sistèmiques Socials

Des de Les Vies coordinem diferents propostes formatives contextualitzades, seminaris, intensius, cursos, monogràfics en què s’aprofundeix en l’enfocament sistèmic-relacional amb l’objectiu de apropar les pràctiques sistèmiques als diferents àmbits i contextos d'intervenció social com centres residencials, primària, projectes de convivència en escoles, projectes amb població jove, projectes d’acollida i immigració, accions comunitàries i altres serveis especialitzats en contextos psicosocials.
Entenem que l'abordatge dels problemes ha de tenir en compte el context en què es desenvolupen i comprendre els mecanismes que mantenen les conductes i la funció que compleixen dins del sistema en el qual es donen, explorant les interaccions i la connectivitat relacional de les persones que atenen.

+ INFO

Formació Teràpia Narrativa

Co-col.laboració Pranas - LES VIES

Ja fa uns quants anys vàrem tenir l’oportunitat de conèixer Pranas Chile en un seminari. Impresionats per la consciència crítica sobre els discursos dominants i el procés per retornar a les persones la dignitat que moltes vegades ha quedat segrestada, vàrem convidar-los de nou a Girona per a què dirigissin un intensiu “Les pràctiques narratives i l’Acció Social”. En el transcurs de la seva estada i arrel de la complicitat i l’amistat que vàrem trabar, vàrem idear la possibilitat d’ampliar la formació i donar-li continuïtat.
Finalment hem pogut teixir un projecte conjunt i portar a Girona el Diplomat en Teràpia Narrativa, una proposta que obre una nova perspectiva a l’acció social i que encara el futur del nostre treball amb optimisme, realisme i lluita.

+ INFO

"La possibilitat d'innovar sempre hi és si un està disposat a reflexionar, a deixar anar les certeses d'on està aturat i a preguntar-se si vol ser on és" -

Humberto Maturana
Encantats d'escoltar-te

Contacte


    Nota: En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Clients” propietat de Les Vies, amb l'objectiu de poder oferir-li els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a centrelesvies@gmail.com

    Uso de cookies

    Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingui la millor experiència d'usuari.Más info

    aceptar