Ioga per a professionals

//Ioga per a professionals
Ioga per a professionals2019-05-05T08:56:52+00:00

Project Description

APLAÇAT!!

PROPERAMENT PROPOSAREM NOVES DATES

El treball corporal a través del ioga restauratiu és una eina molt efectiva per abordar l’impacte que la feina dels professionals de l’ajuda pugui tenir sobre ells mateixos.

A través de postures concretes, respiracions i meditacions guiades podem desbloquejar tensions,  relaxar el cos físic i mental, eliminar la tensió acumulada o reduir el desgast i estrès professional. En definitiva, podem accedir a l’auto-cura. La pràctica del ioga terapèutic enfocat a professionals de l’ajuda aporta serenitat a les seves vides i eines per garantir la seva salut físic-emocional.

Partim de la base que per poder tenir cura cal començar per un mateix. Per això oferim un espai per a tu, per sentir-te bé i gaudir més plenament de la teva professió sense que t’absorbeixi o t’allunyi de la teva pròpia salut física i emocional.

En el cos físic s’emmagatzema tot. La rigidesa corporal, la manca de flexibilitat, la tensió muscular o la manca de rang de moviment en certes parts del cos, són expressions físiques fruit de desequilibris, impactes o mancances emocionals. Utilitzar el cos, el moviment i la respiració és sens dubte un mètode altament efectiu i alhora subtil i indirecte, on el control i resistència mental desapareixen per complet i per tant els resultats són immediats. Proposem una modalitat amb grups reduïts i sessions individuals.

Professora: Sandra Varas, periodista i profesora de ioga certificada pel Ioga Alliance en Ioga Vinyasa, acreditada per White Lotus Ioga Institute de Santa Bàrbara, Califòrnia en ioga restauratiu i terapèutic i titulada en Ioga Pre- Natal i Posnatal per Triyoga Institute de Londres

Sessió de presentació informativa i pràctica

Dia i hora: dijous 25 d’abril a les 19h.

Cal confirmar assistència al telèfon 619851263

Taller

Modalitat: dissabte matí

Dia i hores: 4 de maig, de 10h a 14h

Preu: 45 €

Inscripcions i contacte: centrelesvies@gmail.com

Telèfon: 619851263

Places: grup reduït ( mínim 8 persones/ màxim 10)