parallax background

PRANAS CHILE


Una mica més sobre Carolina, Ítalo i Pranas Xile


Carolina i Ítalo vàren iniciar el 2009 el projecte PRANAS Chile, amb la finalitat de vincular-se amb altres que compartissin aquestes pràctiques, difondre les idees i traduir- les als contextos sudamericans. Ofereixen teràpia, treball amb grups i equips, supervisió i formació. Des de 2013 s'han desenvolupat més de vint versions del Diplomat Internacional en Pràctiques Narratives a Xile, Perú i Argentina, a més del Diplomat Avançat i múltiples seminaris internacionals.
S'han format principalment en converses contínues entre ells i altres col·legues, molts professors de llarga trajectòria com David Epston, Maggie Carey, Rob Hall, Shona Russell, Amèrica Bracho, Marcela Polanco entre altres. I principalment en el seu treball ha desenvolupat els sabers més importants en el contacte directe amb els sabers dels que li consulten.

Van crear el projecte Pranas Chile Ediciones, des del qual han publicat la traducció dels llibres Mapas de la práctica narrativa (Maps of narrative Practice) i La conversación continua (Continuing the Conversation) de Michael White, a més de l'edició dels volums I i II de Pràcticas de terapia narrativa: voces latinoamericanas tejiendo relatos preferidos.

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingui la millor experiència d'usuari.Más info

aceptar