TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA

//TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA
TERÀPIA FAMILIAR SISTÈMICA2019-02-13T18:10:06+00:00

Atès que les persones formem part d’un sistema humà (d’una família), la teràpia contextualitza els malestars que tenen un o varis dels seus membres en les relacions actuals i les anteriors: canviant alguns aspectes podran canviar les circumstàncies que han portat a aquesta situació.

Es tracta, doncs, que es puguin redefinir d’una altra manera les relacions i hi hagi un procés de maduresa de tot el sistema.

No oblidem, tampoc, les altres relacions de la xarxa propera que influeixen en el transcórrer de la família, com poden ser les famílies d’origen, els serveis socials, educatius i/o sanitaris, altres persones amigues influents, etc.

Si desitges més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres via correu electrònic o telèfon.

A Les Vies pots trobar:

  • Teràpia Individual: treball relacional orientat a afrontar diferents problemàtiques i possibles trastorns al llarg del cicle vital.
  • Teràpia de parella: treball relacional amb la parella que presenta dificultats tant en la relació conjugal com en la separació.
  • Teràpia familiar: treball relacional per afrontar les diferents situacions de crisi que es poden viure en una família, utilitzant els propis recursos com un instrument de canvi.
  • Teràpia grupal: espai de relació grupal per persones amb dificultats orientat a activar recursos propis i a través de l’altre.
  • Tractament psiquiàtric integrat: situacions amb simptomatologia psiquiàtrica on es requereix tractament farmacològic integrat amb els altres tractaments.