Qui som

/Qui som
Qui som2019-02-20T14:26:51+00:00
Les instal·lacions de Les Vies

Som un equip de professionals amb diferents trajectòries formatives i de vida, i que hem desenvolupat la nostra professió (psiquiatres, psicòlogues, educadors socials, etc.) amb àmbits diversos i funcions diverses, de l’acció social, del camp de la salut mental i amb experiències diferents amb el model sistèmic i relacional.

Ens valida la idea que la nostra praxi està conformada per una relació dialèctica entre el nostre marc teòric i ideològic i el desenvolupament de la pràctica: modifiquem la pràctica a partir de l’enriquiment teòric, modifiquem la teoria a partir de les reflexions sobre la pràctica.

Tancar ×

BRU PELLISSA

Filòsof, Educador social i Terapeuta familiar i de parella format al CES i a l’Escola de Terapia Familiar de Sant Pau.

Des de 1992 ha treballat en diversos projectes socioeducatius amb l’Associació ESBARGI i ha dirigit la Fundació SER.GI.

Ha estat formador a l’Escola d’Educadors en el Lleure de l’Ajuntament de Girona i docent en el Curs d’Especialització sobre ètica aplicada de la UPN.

Va estar implicat en varis projectes del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya. Co-fundador de Les Vies i, actualment, president de la Fundació SER.GI. Soci adjunt de l’Acadèmia de Ciencies Mèdiques de Catalunya i Balears.

Tancar ×

MIMA MASIP

Psiquiatra i Terapeuta Familiar.

Formadora i Supervisora acreditada per la Federació Espanyola d’Associacions de Terapeutes Familiars.

Formada a l’IMAS de Barcelona, treballa des de l’any 1981 en diferents recursos de la Xarxa de Salut Mental pública. Cofundadora i Directora del Centre d’Estudis Sistèmics, on realitza tasca docent.

Col·laboradora docent del Màster en Psicoteràpia de la Universitat d’Alcalà. Col·laboradora en programes de cooperació de Salut Mental de Metges del Món. Docent i supervisora de diferents col·lectius en les disciplines del camp educatiu, social i sanitari.

Tancar ×

ELI CASTANYS

Mestra, Psicòloga clínica de nens i adolescents i Psicoterapeuta familiar acreditada per la Federació Espanyola d’Associacions de Terapeutes Familiars. Formada a l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau de Barcelona.

Treballa en l’àmbit de la salut mental infantil dels serveis públics des de 1987. Actualment coordinadora de l’Equip de Salut Mental Infantil i juvenil de l’ Alt Empordà.

Cofundadora i Directora del Centre d’Estudis Sistèmics, on realitza tasca docent.

Docent i supervisora de diferents col·lectius en les disciplines del camp educatiu, social i sanitari.

Tancar ×

ANNA TUBERT

Psicòloga i Terapeuta Familiar formada a l’Institut de Teràpia Familiar de Florència.

Experta en intervencions multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials. Des del 1996 ha treballat com a psicòloga en l’àmbit psicosocial i de salut mental infantil a Itàlia.

Des del 2007 treballa a la Xarxa de Salut Mental del Gironès, al programa de suport primaria i al Centre Salut Mental Infantojuvenil de l’Alt Empordà.

Docent al Centre d’Estudis Sistèmics Girona des del 2010

Tancar ×

LAIA GASULL

Psicòloga i Terapeuta familiar, formada al Centre d’Estudis Sistèmics i a l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau. Experta en intervencions multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i socials.

Des del 2000 ha treballat com a psicòloga en l’àmbit social i des del 2006 treballa a la Xarxa de Salut Mental del Gironès.

Acreditada com a col.laboradora docent per la FEATF i docent del CES des del 2007.

Membre fundadora de l’Associació Gironina de Teràpia Familiar Sistèmica i sòcia adjunta de l’Acadèmia de Ciencies Mèdiques de Catalunya i Balears.

Tancar ×

MONTSE GARCIA

Psiquiatra i Terapeuta familiar. Formada a l’Institut d’Assistència Sanitària de Girona i al Centre d’Estudis Sistèmics.

Treballa des de l’any 1998 a diferents recursos de la Xarxa de Salut Mental Pública, dins i fora de Catalunya. Actualment al Centre de Salut Mental d’Adults del Gironès i Pla de l’Estany.

Col.laboradora docent al Postgrau de Mediació Familiar Sistémica de la UdG. Docent al Centre d’Estudis Sistèmics.

Tancar ×

GEMMA SEMINO

Fa una gran tasca donat suport a l’Escola en temes d’adminitració i gestió i donat calidesa a la benvinguda i acollida d’alumnes i persones que passen per Les Vies.

MÉS PERSONES VINCULADES A LES VIES

Tancar ×

ROMINA MARTÍNEZ

Psicòloga nascuda a Mèxic. S’ha format en el màster de teràpia familiar i intervencions sistèmiques de la Universitat Pontifícia de Salamanca i en el Centre d’Estudis Sistèmicsde Girona, també és diplomada en violència sexual i de gènere pel CIESAS-Mèxic i laUniversitat de Texas a Austin. Té interès en aplicar i desenvolupar la teràpia narrativa ipràctiques comunitàries.
Des de 2010 ha treballat en l’àmbit de la intervenció psicosocial i de la salut mental eninstitucions públiques i privades. Imparteix docència en el grau de Treball Social de laUniversitat de Girona i en el Màster de teràpia narrativa de la Universitatd’Extremadura.
Ha participat, i participa, en projectes de cooperació internacional a Amèrica Llatina entemes d’educació intercultural i migració forçada.