Teràpia Familiar Sistèmica

Atès que les persones formem part d’un sistema humà (d’una família), la teràpia contextualitza els malestars que tenen un o varis dels seus membres en les relacions actuals i les anteriors: canviant alguns aspectes podran canviar les circumstàncies que han portat a aquesta situació.

Es tracta, doncs, que es puguin redefinir d’una altra manera les relacions i hi hagi un procés de maduresa de tot el sistema.

No oblidem, tampoc, les altres relacions de la xarxa propera que influeixen en el transcórrer de la família, com poden ser les famílies d’origen, els serveis socials, educatius i/o sanitaris, altres persones amigues influents, etc.Què fem?

Teràpia Individual

Treball relacional orientat a afrontar diferents problemàtiques i possibles trastorns al llarg del cicle vital. .

Teràpia de Parella

Treball relacional amb la parella que presenta dificultats tant en la relació conjugal com en la separació. .

Teràpia Familiar

Treball relacional per afrontar les diferents situacions de crisi que es poden viure en una família, utilitzant els propis recursos com un instrument de canvi.

Teràpia Grupal

Espai de relació grupal per persones amb dificultats orientat a activar recursos propis i a través de l’altre.

Tractament psiquiàtric integrat

Situacions amb simptomatologia psiquiàtrica on es requereix tractament farmacològic integrat amb els altres tractaments.

"Tan sols podem contribuir a ajudar si la conversa ens desperta la curiositat. Com en altres qüestions de la vida , la curiositat és el motor de l'evolució." -Tom Andersen


Si desitges més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres via correu electrònic o telèfon

Vols més informació?


    Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat, fringilla vel purus sit amet, mattis porta enim. Duis fermentum faucibus est, sed vehicula velit sodales vitae.

    Uso de cookies

    Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingui la millor experiència d'usuari.Más info

    aceptar